Invigning & 40-årsjubileum

Invigning & 40-årsjubileum

Invigning & 40-årsjubileum PM Nordic AB

INVIGNING & 40-ÅRSJUBILEUM


(Göteborg, 12 Oktober, Trankärrsgatan 20)
Att tiden går fort när man har roligt är en sliten klyscha men just i år är det faktiskt 40 år sedan Putzmeister fick sin återförsäljare i Sverige! Och ja vi har faktiskt tyckt att tiden har gått fort och vi har haft roligt.

Med tanke på att det gått 40 år och att vi under året har flyttat in i nya lokaler så tycker vi att detta skall firas och vill därmed bjuda in er till en maskinmässa med fest!

Vi slår upp portarna klockan 13:00 och därefter ges ni möjlighet att beundra utställningen med maskiner och även besöka olika seminarier. När mörkret börjar att falla så bjuds ni in till middag med massa sköj…

En liten intresseväckare av vad vi kommer att visa:

  • Maskinmässa
  • Putzmeister Machine cockpit
  • Volvos senaste nyheter
  • Säker betongpumpning
  • Vad som gör PM till den säkraste maskinen på marknaden
  • Förevisning av Putzmeisters senaste uppställningsprogram

Osa senast 22 sep 2019 – för anmälan till lördag 12 okt.
Anmälan ska ske skriftligen till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. glöm inte att ange ifall ni har några allergier.

Vad gäller hotell så samarbetar vi med Scandic Backadal och om ni önskar boka kan ni uppge PROMOGBG. Detta kommer att ge er 15% rabatt på deras flexpriser vid bokning online. Vi kommer även att ombesörja transport mellan PM Nordic och hotellet.

Väl mött! /Vännerna på PM Nordic

PM Nordic AB - Invigning & 40-årsjubileum

Facebook Twitter Google+

Lämna en kommentar

×

Logga in