Tiden går...

Tiden går...

.…och det är nu 7 år sedan som Mattias började att arbeta hos PM Nordic.

Vi är mycket glada och stolta över tiden tillsammans med Mattias och han har gjort mycket för bolaget och alltid varit en god kollega och kamrat. Då Mattias nu vill ta sig an nya utmaningar så vill alla vännerna på PM Nordic lyckönska honom! Mattias kommer att sluta den 27:e september.

För att möta upp den växande marknaden och att fortsätta utvecklingen inom PM Nordic så vill vi samtidigt i detta brev säga välkommen till våra tre nya teammedlemmar som idag har sin första arbetsdag.

Filip Miltchakov

25 år gammal tidigare hockeyspelare med erfarenhet inom logistik och försäljning. Kommer att arbeta med försäljningsstöd och vara spindeln i nätet genom hela kedjan från offert till leverans.

Peter Carlsson

34 år gammal go göteborgare som har tidigare erfarenhet av lager och försäljning. Kommer att vara ansvarig för att fortsätta utvecklingen av vår reservdelssupport.

Tim Johansson

24 år gammal med ett genuint intresse för allt som innebär teknik är vi mycket stolta över vår nya servicetekniker som kommer att ingå i Tommys team och samtidigt bli nummer 6 i skaran av tekniker.

Starkare än någonsin knyter vi på PM Nordic nävarna, blickar med spänning framåt och hoppas på fortsatt goda och framgångsrika samarbeten!

Med vänliga hälsningar
Richard Karlsson

Facebook Twitter Google+

Lämna en kommentar

×

Logga in