Nyheter från PM Nordic

Nyheter från PM Nordic

Här får ni ta del av de senaste nyheterna, händelser, erbjudanden, mässor etc.

#Movember

Under Frölundas match mot Linköping fick vi på PM Nordic ta emot årets exemplar av #movember tröjan som vi valt att stödja. Extra roligt att det blev Frölunda-ikonen Joel Lundqvist tröja.

Läs mer

Nya leveranser

Swerock visade upp sin M20-Hybrid i Stockholm.
Vi på PM Nordic är glada att vi kan leverera ett mer miljövänligt alternativ.

Läs mer

Tiden går...

.…och det är nu 7 år sedan som Mattias började att arbeta hos PM Nordic.

Vi är mycket glada och stolta över tiden tillsammans med Mattias och han har gjort mycket för bolaget och alltid varit en god kollega och kamrat. Då Mattias nu vill ta sig an nya utmaningar så vill alla vännerna på PM Nordic lyckönska honom! Mattias kommer att sluta den 27:e september.

För att möta upp den växande marknaden och att fortsätta utvecklingen inom PM Nordic så vill vi samtidigt i detta brev säga välkommen till våra tre nya teammedlemmar som idag har sin första arbetsdag.

Läs mer

PM Nordic i Stockholm

Då merparten av den ståtliga svenska flottan av Putzmeister betongpumpar befinner sig i Stockholm är det oundvikligt att även PM Nordic skall följa samma mönster för att husera nära våra kunder. Även om vi på PM Nordic med glädje åker smidigt och snabbt till Hufvudstaden med skytteltrafik ifrån Göteborg, känns det tryggt att vi sedan sommaren 2016 har etablerat oss i Arlandastad med kontor, servicetekniker med servicebil samt inom kort lager.

Läs mer

PM Nordic uppmanar

Efter att vi på PM Nordic fått uppdraget att provtrycka slangar åt Jarl Börjessons Åkeri AB som kör åt Betongindustri AB, frågade vi om vi kunde få följa med på kommande gjutning...

Läs mer

Volvo hjärta Putzmeister

För närvarande står tre stycken chassier i PM Nordics verkstad och förbereds för (förhoppningsvis) långa och lyckliga äktenskap med Putzmeisterpumpar...

Läs mer
×

Logga in